2013-07-29 Hluboká

Název

2013-07-29 Hluboká

Popis

Dopoledne nebyl zase až takový hic. Moje žena (mimochodem, hezká že?) má ráda mouchy. A tak se děti změnily v onen hmyz a kladly po táboře vajíčka. Samozřejmě, že jim v cestě stály mucholapky, Reidy, Biolity a pod. Prostě honička jako vyšitá :-)
DOPLNĚNO: Odpolední bojovka v lese a první boj špinavovlasců ukončil vedra. Chtěl jsem, ať vidíte, jak spoustě dětem chutná, takže nechybí fotečky z oběda (sekaná s bramborovou kaší).
Večerní bouřku jsme přečkali v pohodě v jídelně. Problém nám udělal výpadek el. proudu na cca 5 hodin. Svíčky ovšem vyřešily vše a my pochopili, proč je už deset let vozíme sebou.
Musím si zároveň i rýpnout - takovou práci si davám s tvorbou přihlášek, kde doplňuji seznam věcí, co si děti mají vzít, posílám předodjezdové maily a opět spousta dětí bez pláštěnky a holínek... Že by si někteří mysleli, že jsme kousek od baráku na zahrádce? Ne ne ne, jsme v lese, 230 km od domova. Proto opravdu ještě jednou prosím, čtěte naše pokyny před odjezdy. Jezdím na tábory desítky let, takže už opravdu mám přehled, co děti potřebují a co ne ;-)
A to jsem nezmínil funkční svítilnu :-) :-) :-)

Období

Statistiky

  • 83 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon EOS 550D

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-07-29 Hluboká
Komentáře Přidat